Links - Personlige links

Peter "pepe" Bleiken - www.bleiken.dk ("mega nørd" :-) med hang til McD food og Micro$ produkter.

Lars "Zulfo" Jensen - www.zulfo.dk Ham der med Hundæjen (Huyndai) , som fik en bil at kører i (Rover) der var grøn, og nu har en Mazda 6 (den er nice).

Kim Laugesen - www.trb.dk Kim L. (går under navne som Røvkongen, Hirbel Kim m.v) Har ikke egen hjemmeside men er med i en klub der består af nogle UNDERLIGE mennesker, der synes at bajs (kommer af svensk : lort) er sjovt. Er dog de SJOVESTE mennesker at gå i byen med..

Thomas Kajhøj - www.kajhoej.dk (ASP? Isen't that something to eat! :) Thomas er hammer dygtig til alt det der med ASP, PHP og Java.

Peter Tirsek - www.tirsek.dk Peter er en af de "hardcore" folk som jeg kender. Han kan formå at have mere end 30 vinduer åbnet i X-win (linux) og samtidig snakke med folk, samtidig med at tale i telefon. Det er ham man går til når det hele brænder sammen! Kanon dygtig til alt hvad der hedder Cisco, alt inden for programmering i perl og meget meget meget mere.... Efter den tirsekske norm hedder ms (ping) ikke milisekunder men tirsecs :)

Olaf Petersen - www.o-innovation.dk Olaf er en af de personer der vil gøre ALT for at score en af de søde HM-tøser i København. En rigtig Don Johansen der elsker hurtige biler (bare ikke hans egen) og penge.

Michael Sig - www.m-sig.dk Lærlingen! Michael er lærlingen. Selvom han efterhånden har været i branchen i et par år :-)

Jan Rækby Petersen - www.raekby.dk Jan er flink ung mand, som kan være skæg at gå i byen med. Nuff said.

Jesper Korshøj - www.korshoj-jepsen.dk Det økonomiske multi-talent. Aktiv sportsmand :-) især mini-golf og drageflyvning.

Per Koch- www.perkoch.dk Manden med regnearkene! Kort og godt. Har et mindre landbrug (nærmest i retning af en mini-zoo) mellem Horsens og Vejle. Den rene idyl, bare ikke når naboes grisestald lugter!

Torben Mellerup - www.melle.dk Han dukker af og til op når han har tid, eller når noget er gået ned.

Thomas Jørgensen - www.excited.dk Har en baggrund som weekend-fjumrerundt-i-mudder-og-råber-af-folk befalingsmand. Men bare rolig , han er ganske harmløs og har det totale overblik. Finder også de underligste links.

Tue Holm. - www.apple.com/dk/ibook/ Kender vi ikke så meget til endnu, men vi ved han elsker sin ibook - G4. Brygger også sit eget øl www.liederbrau.de og det er godt!

Steffen K. Andersen. - hemmeligt link Steffen er en af de uheldigste personer jeg kender. Hvis ikke det er bilen der er brændt sammen, er det køkken firmaet der svigter.

Thomas Janke. - kender ikke link/ Thomas har gange i mange spændende projekter. Har en masse gadgets som vi bare ikke lige har set endnu.

Henrik M. Brandt - www.hbrandt.dk Er også datamatiker..

Jesper "JJ" Jørgensen - www.allright.dk Jesper er også en af lan-atlet folket. Det var der jeg kom på fido net.

Jacob Varberg - www.varberg.dk ( Frisøren, Bepop fanklub formand)

Jesper Sørensen - Victory - www.victory.dk Lærte jeg at kende igennem Jacob Varberg. Flink, travl mand, med sin egen lille "biks" der bla. kører ud med noget gear og andet prof. udstyr til div. store musik navne.

Henrik P. Johnson - www.underscore.se

Mikael Adolfsson - www.mikael.com(We all like arrays in Perl dont we :) 

Tobias Edvardsson- No link available 

Henrik Johansson - No link available 

Mikael (Wobba, Wobbz) -www.powertech.no/~mikaels  Some "drunk" norwiegen guy (lives in sweden)

fet - No link - (hmm.. multi talented guy from N.Y)

Flier - bbs.eui.upv.es/scrollz - (Creator of ScrollZ - ultimative chat client for Linux)